Nieuws

Laatste nieuws

Vergeet niet je inschrijving te activeren!

29-05-2020

Anders vervalt je opgebouwde inschrijftijd.

Stond je als woningzoekende ingeschreven bij 1 van de corporaties die meedoen met Thuiskompas? Jouw inschrijving gaat dan mee naar Thuiskompas. M├ęt de inschrijftijd die je hebt opgebouwd. Eind april kreeg je een mail om je inschrijving te activeren. Nog niet iedereen heeft dit gedaan.

Heb jij je inschrijving nog niet geactiveerd?

Dan krijg je op 4 of 5 juni een herinnering van ons. Hierin staat wat je moet doen. Natuurlijk kun je ook onze mail van eind april erbij pakken.
Doe je niets? Dan vervalt je inschrijving. En raak je je opgebouwde inschrijftijd kwijt. 
Je kunt tot 28 juli je inschrijving activeren.

Laatste nieuws

Vraag aan Thuiskompas

Wil je weten of je urgentie kunt krijgen? Klik hier voor meer informatie. Heb je een vraag over de website of over de spelregels? En vind je het antwoord niet bij 'Vraag en antwoord'? Vul dan het contactformulier in. We reageren binnen 2 werkdagen.
Bellen kan ook: 085 - 20 20 007.

Contactformulier

Het komt voor dat woningzoekenden tijdens het activeren hun gebruikersnaam (lees: mailadres) wijzigen. Misschien jij ook. Door te klikken op Gebruikersnaam vergeten vraag je je gebruikersnaam op. Om je wachtwoord te wijzigen, klik je op Wachtwoord vergeten.

Vraag aan een corporatie

Heb je een vraag over de huizen op Thuiskompas? Of over de toewijzing? Bel of mail dan met de corporatie die het huis aanbiedt.
De gegevens van alle corporaties die meedoen vind je in een overzicht.

Contactgegevens corporaties

Klacht over je inschrijving

Heb je een klacht? Bijvoorbeeld omdat je uitgeschreven bent en je vindt dat dit niet klopt?

Vul dan onderstaand klachtenformulier in.

Klachtenformulier

      Klacht over Thuiskompas

Ben je het niet eens met het beleid, zoals de spelregels van Thuiskompas? Of de overgang als woningzoekende naar Thuiskompas? Gebruik dan het contactformulier.

Contactformulier