Nieuws

Laatste nieuws

Thuiskompas, wat vind jij ervan?

28-10-2020

Thuiskompas wil graag weten of woningzoekenden Thuiskompas.nl kennen en wat ze van de website vinden. Daarom doen we onderzoek onder de inwoners van Drenthe en een aantal gemeenten net buiten de provincie. Maar ook onder de gebruikers van de website.

Eind april ging Thuiskompas.nl live. Dat betekent dat we al een half jaar alle sociale huurhuizen van de Drentse corporaties op 1 plek aanbieden. Een perfect moment om te vragen wat woningzoekenden ervan vinden. Sta je ingeschreven bij Thuiskompas? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Wat gaat goed en wat kan beter.

We sturen de vragenlijst naar een deel van de mensen dat ingeschreven staat en naar huurders die al een huis kregen via Thuiskompas. Krijg jij een mail met een link naar de vragenlijst? Vul deze dan voor ons in. Je helpt zo mee om Thuiskompas nog beter te maken. Bedankt alvast! De mail komt van onderzoeksbureau Enneüs namens Thuiskompas.

Laatste nieuws

Vraag aan Thuiskompas

Wil je weten of je urgentie kunt krijgen? Klik hier voor meer informatie. Heb je een vraag over de website of over de spelregels? En vind je het antwoord niet bij 'Vraag en antwoord'? Vul dan het contactformulier in. We reageren binnen 2 werkdagen.
Bellen kan ook: 085 - 20 20 007.

Contactformulier

Het komt voor dat woningzoekenden tijdens het activeren hun gebruikersnaam (lees: mailadres) wijzigen. Misschien jij ook. Door te klikken op Gebruikersnaam vergeten vraag je je gebruikersnaam op. Om je wachtwoord te wijzigen, klik je op Wachtwoord vergeten.

Vraag aan een corporatie

Heb je een vraag over de huizen op Thuiskompas? Of over de toewijzing? Bel of mail dan met de corporatie die het huis aanbiedt.
De gegevens van alle corporaties die meedoen vind je in een overzicht.

Contactgegevens corporaties

Klacht over je inschrijving

Heb je een klacht? Bijvoorbeeld omdat je uitgeschreven bent en je vindt dat dit niet klopt?

Vul dan onderstaand klachtenformulier in.

Klachtenformulier

      Klacht over Thuiskompas

Ben je het niet eens met het beleid, zoals de spelregels van Thuiskompas? Of de overgang als woningzoekende naar Thuiskompas? Gebruik dan het contactformulier.

Contactformulier