Nieuws

Laatste nieuws

Nieuwbouwhuizen Nieuw-Roden in de verhuur

18-11-2020

Op maandag 23 november 2020 start Woonborg met de verhuur van nieuwbouwhuizen in Nieuw-Roden. De huizen worden gebouwd aan de Burgemeester Bloemersstraat en de planning is dat ze voor de zomer van 2021 klaar zijn. Er zijn 3 gezinshuizen vrij en 5 levensloopbestendige huizen.

Reageren kan vanaf 23 november 2020

Vanaf 23 november t/m 6 december 2020 kun je reageren op de beschikbare nieuwbouwhuizen in Nieuw-Roden. Woonborg plaatst dan 2 advertenties: 1 voor gezinshuizen en 1 voor levensloopbestendige huizen. 

3 gezinshuizen voor woningzoekenden van 23 jaar en ouder

Aan de Burgemeester Bloemersstraat 23 t/m 55 bouwt Woonborg gezinshuizen. Deze krijgen 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een vaste trap naar een zolder. Er zijn van dit type 3 tussenhuizen vrij voor woningzoekenden vanaf 23 jaar en ouder. De overige huizen die hier gebouwd worden, zijn al toegewezen aan bewoners die door sloop hun oude huis moesten verlaten.

5 levensloopbestendige huizen voor woningzoekenden van 55 jaar en ouder

Daarnaast bouwt Woonborg levensloopbestendige huizen aan Burgemeester Bloemersstraat 2 t/m 14. Deze hebben een slaapkamer en badkamer op de begane grond en 2 slaapkamers op de eerste verdieping. Hiervan zijn 2 hoekhuizen en 3 tussenhuizen beschikbaar voor woningzoekenden vanaf 55 jaar en ouder.

Meer weten?

In 2021 komen in Nieuw-Roden nog meer levensloopbestendige huizen in de verhuur. Wil je op de hoogte blijven of meer weten over dit nieuwbouwproject? Kijk dan op de website van Woonborg.

Laatste nieuws

Vraag aan Thuiskompas

Wil je weten of je urgentie kunt krijgen? Klik hier voor meer informatie. Heb je een vraag over de website of over de spelregels? En vind je het antwoord niet bij 'Vraag en antwoord'? Vul dan het contactformulier in. We reageren binnen 2 werkdagen.
Bellen kan ook: 085 - 20 20 007.

Contactformulier

Het komt voor dat woningzoekenden tijdens het activeren hun gebruikersnaam (lees: mailadres) wijzigen. Misschien jij ook. Door te klikken op Gebruikersnaam vergeten vraag je je gebruikersnaam op. Om je wachtwoord te wijzigen, klik je op Wachtwoord vergeten.

Vraag aan een corporatie

Heb je een vraag over de huizen op Thuiskompas? Of over de toewijzing? Bel of mail dan met de corporatie die het huis aanbiedt.
De gegevens van alle corporaties die meedoen vind je in een overzicht.

Contactgegevens corporaties

Klacht over je inschrijving

Heb je een klacht? Bijvoorbeeld omdat je uitgeschreven bent en je vindt dat dit niet klopt?

Vul dan onderstaand klachtenformulier in.

Klachtenformulier

      Klacht over Thuiskompas

Ben je het niet eens met het beleid, zoals de spelregels van Thuiskompas? Of de overgang als woningzoekende naar Thuiskompas? Gebruik dan het contactformulier.

Contactformulier