Nieuws

Laatste nieuws

Nieuwbouw in Nieuw-Roden: verhuur start 15 november

04-11-2021

Woonborg bouwt nieuwe Nul op de Meter-huizen in Nieuw-Roden. Ze komen aan de Madelief en zijn bedoeld voor mensen van 55 jaar en ouder. De huizen zijn levensloopbestendig. Dat betekent dat de badkamer en een slaapkamer op de begane grond zijn. Op de verdieping komen 2 slaapkamers.

Van 15 november t/m 22 november in het woningaanbod

Heb je belangstelling voor een huis in Nieuw-Roden? Kijk dan tussen 15 en 22 november in het woningaanbod en reageer. Woonborg plaatst daarin 1 huis met alle informatie erbij. Zoals de plattegrond en de huurprijs. In totaal zijn er in Nieuw-Roden 11 huizen beschikbaar.

Is nieuwbouw in Nieuw-Roden iets voor jou?

  • Woonborg bouwt nieuwe sociale huurhuizen aan de Madelief in Nieuw-Roden.
  • Er zijn 11 huizen beschikbaar.
  • De huizen zijn rond de zomer van 2022 klaar.
  • Je komt in aanmerking als je 55 jaar of ouder bent.
  • De huizen zijn Nul op de Meter. De energie wordt opgewekt met zonnepanelen.
  • Het zijn levensloopbestendige huizen. Dat betekent dat je de badkamer en een slaapkamer op de begane grond hebt. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers.
  • Elk huis heeft een voortuin en achtertuin. In de achtertuin heb je een eigen berging.

Slimme huisautomatisering

De nieuwe huizen in Nieuw-Roden worden Nul op de Meter. Dat betekent dat er geen gasaansluiting in zit. Ze zijn zeer energiezuinig. Bijzonder is dat deze nieuwe huizen in Nieuw-Roden slimme huisautomatisering hebben.

Planning: nieuwbouw is in 2022 klaar

De huizen aan de Madelief komen op de plaats waar eerst gezinswoningen uit de jaren 60 stonden. Die oude huizen zijn al gesloopt. Woonborg begint binnenkort met de bouw van de nieuwe huizen. Als alles volgens planning gaat, dan zijn ze rond de zomer van 2022 klaar.

Meer informatie

De levensloopbestendige huizen die in Nieuw-Roden worden gebouwd, zijn onderdeel van een groter nieuwbouwproject. Het eerste deel van dat project is al klaar. Wil je weten hoe de huizen er in het echt uit zien? Kijk dan op de website van Woonborg. Burg. Bloemersstraat en Madelief Nieuw-Roden › Woonborg

Laatste nieuws

Vraag aan Thuiskompas

Wil je weten of je urgentie kunt krijgen? Klik hier voor meer informatie. Heb je een vraag over de website of over de spelregels? En vind je het antwoord niet bij 'Vraag en antwoord'? Vul dan het contactformulier in. We reageren binnen 2 werkdagen.
Bellen kan ook: 085 - 20 20 007.

Contactformulier

Het komt voor dat woningzoekenden tijdens het activeren hun gebruikersnaam (lees: mailadres) wijzigen. Misschien jij ook. Door te klikken op Gebruikersnaam vergeten vraag je je gebruikersnaam op. Om je wachtwoord te wijzigen, klik je op Wachtwoord vergeten.

Vraag aan een corporatie

Heb je een vraag over de huizen op Thuiskompas? Of over de toewijzing? Bel of mail dan met de corporatie die het huis aanbiedt.
De gegevens van alle corporaties die meedoen vind je in een overzicht.

Contactgegevens corporaties

Klacht over je inschrijving

Heb je een klacht? Bijvoorbeeld omdat je uitgeschreven bent en je vindt dat dit niet klopt?

Vul dan onderstaand klachtenformulier in.

Klachtenformulier

      Klacht over Thuiskompas

Ben je het niet eens met het beleid, zoals de spelregels van Thuiskompas? Of de overgang als woningzoekende naar Thuiskompas? Gebruik dan het contactformulier.

Contactformulier