Nieuws

Laatste nieuws

Nieuw: Mijn inkomen

23-02-2021

In Mijn Overzicht zie je vanaf nu een nieuw onderdeel: Mijn Inkomen. Hier staan alle gegevens over je inkomen.

Inkomensgegevens vanaf nu op een andere plek

Had je je inkomen al ingevuld en een inkomensverklaring toegevoegd? Dan vind je deze nu terug onder Mijn Inkomen. En niet meer bij 'Persoonlijke gegevens' en 'Mijn documenten'. Wijzigt je inkomen? Dan kun je dit aanpassen via Mijn Inkomen. 

Inkomensgegevens invullen bij je inschrijving

Schrijf je je voor het eerst in bij Thuiskompas? Dan moet je eerst je persoonsgegevens invullen. Daarna moet je bij Mijn Inkomen je inkomen invullen. Je kunt hier ook een inkomensverklaring toevoegen. Schrijf je je in samen met iemand anders? Vul dan ook het inkomen van je partner in. 

Vul je inkomen in!

Als je je inkomen hebt ingevuld, zie je op welke huizen je eventueel kunt reageren. Vul je je inkomen niet in, dan kun je niet reageren op huizen. Het is handig om ook alvast een inkomensverklaring toe te voegen. Die is nodig als je een huis gaat huren. 

Laatste nieuws

Vraag aan Thuiskompas

Wil je weten of je urgentie kunt krijgen? Klik hier voor meer informatie. Heb je een vraag over de website of over de spelregels? En vind je het antwoord niet bij 'Vraag en antwoord'? Vul dan het contactformulier in. We reageren binnen 2 werkdagen.
Bellen kan ook: 085 - 20 20 007.

Contactformulier

Het komt voor dat woningzoekenden tijdens het activeren hun gebruikersnaam (lees: mailadres) wijzigen. Misschien jij ook. Door te klikken op Gebruikersnaam vergeten vraag je je gebruikersnaam op. Om je wachtwoord te wijzigen, klik je op Wachtwoord vergeten.

Vraag aan een corporatie

Heb je een vraag over de huizen op Thuiskompas? Of over de toewijzing? Bel of mail dan met de corporatie die het huis aanbiedt.
De gegevens van alle corporaties die meedoen vind je in een overzicht.

Contactgegevens corporaties

Klacht over je inschrijving

Heb je een klacht? Bijvoorbeeld omdat je uitgeschreven bent en je vindt dat dit niet klopt?

Vul dan onderstaand klachtenformulier in.

Klachtenformulier

      Klacht over Thuiskompas

Ben je het niet eens met het beleid, zoals de spelregels van Thuiskompas? Of de overgang als woningzoekende naar Thuiskompas? Gebruik dan het contactformulier.

Contactformulier