Nieuws

Laatste nieuws

Nepberichten aan woningzoekenden

03-08-2021

Krijg je een sms of mail om je verlengingskosten te betalen? Deze komt niet van Thuiskompas!

We krijgen veel telefoontjes over sms-berichten en mails aan woningzoekenden. In het bericht staat dat je de verlengingskosten van je inschrijving moet betalen. Volgens het bericht kun je betalen door op de link in de tekst te klikken.

Deze berichten komen niet Thuiskompas!
Trap er niet in en klik nergens op.
Jouw inschrijving bij Thuiskompas is altijd gratis.


De partij die jou het bericht stuurt, wil alleen maar toegang krijgen tot je bankrekening. Het gaat om digitale oplichting, ook wel phishing genoemd. Klik niet op de link en blokkeer de zender!

Heb je toch op de link in het bericht geklikt? Neem dan zo snel mogelijk contact op met je bank en meld dat er sprake is van digitale oplichting. Ook adviseren wij om aangifte te doen bij de politie. Lees op de website van de Fraudehelpdesk wat je nog meer kunt doen.

Zo zien de sms-berichten eruit:

voorbeeld sms

Dit is de mail die rond gaat:

null

Laatste nieuws

Vraag aan Thuiskompas

Wil je weten of je urgentie kunt krijgen? Klik hier voor meer informatie. Heb je een vraag over de website of over de spelregels? En vind je het antwoord niet bij 'Vraag en antwoord'? Vul dan het contactformulier in. We reageren binnen 2 werkdagen.
Bellen kan ook: 085 - 20 20 007.

Contactformulier

Het komt voor dat woningzoekenden tijdens het activeren hun gebruikersnaam (lees: mailadres) wijzigen. Misschien jij ook. Door te klikken op Gebruikersnaam vergeten vraag je je gebruikersnaam op. Om je wachtwoord te wijzigen, klik je op Wachtwoord vergeten.

Vraag aan een corporatie

Heb je een vraag over de huizen op Thuiskompas? Of over de toewijzing? Bel of mail dan met de corporatie die het huis aanbiedt.
De gegevens van alle corporaties die meedoen vind je in een overzicht.

Contactgegevens corporaties

Klacht over je inschrijving

Heb je een klacht? Bijvoorbeeld omdat je uitgeschreven bent en je vindt dat dit niet klopt?

Vul dan onderstaand klachtenformulier in.

Klachtenformulier

      Klacht over Thuiskompas

Ben je het niet eens met het beleid, zoals de spelregels van Thuiskompas? Of de overgang als woningzoekende naar Thuiskompas? Gebruik dan het contactformulier.

Contactformulier