Nieuws

Laatste nieuws

Lukt het niet online? De DigiHulplijn helpt je graag!

04-11-2020

Getrainde vrijwilligers helpen je op weg met al je digitale vragen over je computer, laptop, mobiel én tablet.

Om Thuiskompas te gebruiken is het belangrijk dat je met de computer kunt omgaan. Vind je dat moeilijk? De bibliotheek helpt je graag op weg. Maar door corona lukt dat nu helaas niet. Gelukkig is er ook de DigiHulplijn!

Bel met algemene digitale vragen met de DigiHulplijn

Ze helpen je met al je digitale vragen over je computer, laptop, mobiel en tablet. Wil je bijvoorbeeld een mailadres aanmaken? Ze helpen je graag. Bel gratis met 0800 - 1508. Dit kan van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Meer informatie: www.dedigihulplijn.nl

Laatste nieuws

Vraag aan Thuiskompas

Wil je weten of je urgentie kunt krijgen? Klik hier voor meer informatie. Heb je een vraag over de website of over de spelregels? En vind je het antwoord niet bij 'Vraag en antwoord'? Vul dan het contactformulier in. We reageren binnen 2 werkdagen.
Bellen kan ook: 085 - 20 20 007.

Contactformulier

Het komt voor dat woningzoekenden tijdens het activeren hun gebruikersnaam (lees: mailadres) wijzigen. Misschien jij ook. Door te klikken op Gebruikersnaam vergeten vraag je je gebruikersnaam op. Om je wachtwoord te wijzigen, klik je op Wachtwoord vergeten.

Vraag aan een corporatie

Heb je een vraag over de huizen op Thuiskompas? Of over de toewijzing? Bel of mail dan met de corporatie die het huis aanbiedt.
De gegevens van alle corporaties die meedoen vind je in een overzicht.

Contactgegevens corporaties

Klacht over je inschrijving

Heb je een klacht? Bijvoorbeeld omdat je uitgeschreven bent en je vindt dat dit niet klopt?

Vul dan onderstaand klachtenformulier in.

Klachtenformulier

      Klacht over Thuiskompas

Ben je het niet eens met het beleid, zoals de spelregels van Thuiskompas? Of de overgang als woningzoekende naar Thuiskompas? Gebruik dan het contactformulier.

Contactformulier