Nieuws

Laatste nieuws

Actium en Woonservice nemen huizen over van Woonconcept

13-07-2022

Vanaf 1 november 2022 krijgen ruim 300 huishoudens in Assen een andere verhuurder. Actium en Woonservice nemen deze huizen over van Woonconcept uit Meppel.

Verdeling huizen

De overname gaat over gezinshuizen en appartementengebouwen in de wijken Lariks, Kloosterveen en Assen Centrum. Van deze huizen gaan er 231 naar Actium en 74 naar  Woonservice.  

Brief aan huurders

Vanaf 1 november huren de bewoners bij Actium of Woonservice. Zij kregen een brief van Woonconcept om hen te informeren over de overname. Na de zomer nemen Woonservice en Actium contact op met de huurders om de praktische zaken te regelen.

 

 

Laatste nieuws

Vraag aan Thuiskompas

Wil je weten of je urgentie kunt krijgen? Klik hier voor meer informatie. Heb je een vraag over de website of over de spelregels? En vind je het antwoord niet bij 'Vraag en antwoord'? Vul dan het contactformulier in. We reageren binnen 2 werkdagen.
Bellen kan ook: 085 - 20 20 007.

Contactformulier

Het komt voor dat woningzoekenden tijdens het activeren hun gebruikersnaam (lees: mailadres) wijzigen. Misschien jij ook. Door te klikken op Gebruikersnaam vergeten vraag je je gebruikersnaam op. Om je wachtwoord te wijzigen, klik je op Wachtwoord vergeten.

Vraag aan een corporatie

Heb je een vraag over de huizen op Thuiskompas? Of over de toewijzing? Bel of mail dan met de corporatie die het huis aanbiedt.
De gegevens van alle corporaties die meedoen vind je in een overzicht.

Contactgegevens corporaties

Klacht over je inschrijving

Heb je een klacht? Bijvoorbeeld omdat je uitgeschreven bent en je vindt dat dit niet klopt?

Vul dan onderstaand klachtenformulier in.

Klachtenformulier

      Klacht over Thuiskompas

Ben je het niet eens met het beleid, zoals de spelregels van Thuiskompas? Of de overgang als woningzoekende naar Thuiskompas? Gebruik dan het contactformulier.

Contactformulier