Nieuws

Laatste nieuws

Actium biedt je een unieke kans: "Bouw mee aan huis voor de toekomst"

11-03-2021

Actium bouwt minimaal 20 circulaire huizen aan de Kloosterakker in Assen. Hoe deze huizen en de woonomgeving er precies uit komen te zien, ligt nog open. De stem van de toekomstige bewoners speelt namelijk een belangrijke rol. Hoewel er nog geen steen gelegd is, worden de eerste 6 huizen op 22 maart al beschikbaar gesteld. Geïnteresseerden krijgen daarmee de unieke kans om actief mee te denken én te beslissen over het ontwerp van zowel hun huis als de woonomgeving.

Unieke kans, maar je moet geen haast hebben

Eerlijk is eerlijk: zoek je op korte termijn een huis? Dan is dit geen project voor jou. Het kan zo nog 2 jaren duren voordat de toekomstige bewoners kunnen verhuizen. Maar dit project is daardoor juist een uitgelezen kans voor huurders die nu eerst nog prima zitten. Of bijvoorbeeld studeren en op kamers wonen en op termijn iets anders willen. Of een unieke kans voor jonge stellen die op den duur graag willen samenwonen en er echt samen hun thuis van willen maken. Wanneer krijg je nu ooit de kans om op deze manier een huis te bouwen?

Inschrijven kan van 22 t/m 31 maart

Geïnteresseerden kunnen zich van 22 t/m 31 maart via Thuiskompas inschrijven voor het project. 6 woningzoekenden krijgen uiteindelijk de kans om mee te denken en beslissen. Hierbij is de inschrijftijd die is opgebouwd leidend voor de volgorde. Aansluitend benadert Actium geselecteerde huurders persoonlijk over wat de deelname inhoudt en of dit bij hen past. Zo doen de toekomstige bewoners actief mee aan een aantal bijeenkomsten. Bijvoorbeeld om te overleggen over het voorlopig- en definitief ontwerp van de huizen en de inrichting van de tuinen en woonomgeving.

De overige huizen aan Kloosterakker biedt Actium een aantal maanden voor de oplevering aan. Er is dan wel minder ruimte voor persoonlijke keuzes en voorkeuren.

Meer informatie over dit mooie project

Lijkt het je wel wat maar wil je nog wat meer weten? Lees dan deze informatie op de website van Actium.

Vragen?

Bel dan met Actium: (0592) 400 100. 

Laatste nieuws

Vraag aan Thuiskompas

Wil je weten of je urgentie kunt krijgen? Klik hier voor meer informatie. Heb je een vraag over de website of over de spelregels? En vind je het antwoord niet bij 'Vraag en antwoord'? Vul dan het contactformulier in. We reageren binnen 2 werkdagen.
Bellen kan ook: 085 - 20 20 007.

Contactformulier

Het komt voor dat woningzoekenden tijdens het activeren hun gebruikersnaam (lees: mailadres) wijzigen. Misschien jij ook. Door te klikken op Gebruikersnaam vergeten vraag je je gebruikersnaam op. Om je wachtwoord te wijzigen, klik je op Wachtwoord vergeten.

Vraag aan een corporatie

Heb je een vraag over de huizen op Thuiskompas? Of over de toewijzing? Bel of mail dan met de corporatie die het huis aanbiedt.
De gegevens van alle corporaties die meedoen vind je in een overzicht.

Contactgegevens corporaties

Klacht over je inschrijving

Heb je een klacht? Bijvoorbeeld omdat je uitgeschreven bent en je vindt dat dit niet klopt?

Vul dan onderstaand klachtenformulier in.

Klachtenformulier

      Klacht over Thuiskompas

Ben je het niet eens met het beleid, zoals de spelregels van Thuiskompas? Of de overgang als woningzoekende naar Thuiskompas? Gebruik dan het contactformulier.

Contactformulier