Nieuws

Laatste nieuws

34 nieuwe betaalbare huurhuizen in Vries

08-09-2022

Woonborg bouwt nieuwe huurhuizen in Vries: 15 huizen aan de Tynaarlosestraat (‘Het Erf’) en 19 huizen aan de Tipkampen en Sprikkenveen. De huizen hebben allemaal een badkamer en slaapkamer op de begane grond en zijn dus ideaal om een leven lang te wonen! Woonborg verwacht dat de nieuwe bewoners de sleutels van deze huizen voor de zomer van 2023 in ontvangst kunnen nemen. De verhuur start vanaf 12 september via Thuiskompas.

Duurzaam en daardoor betaalbaar

‘De huizen zijn gasloos en goed geïsoleerd. Ze hebben een warmtepomp en zonnepanelen. Daardoor hebben ze lagere woonlasten’, aldus Siebe Rispens, manager Woondiensten Woonborg. De energiezuinige huizen hebben een energielabel vergelijkbaar met A++.

Sociale huurhuizen voor jong en oud

De huizen zijn geschikt voor jong en oud. Om een huis te huren moet je minimaal 23 jaar zijn. 13 huizen aan de Tipkampen en Sprikkenveen zijn bedoeld voor mensen van 55 jaar en ouder. Voor deze huizen geeft Woonborg voorrang aan huurders in Vries die een gezinshuis achterlaten. Dat bevordert de doorstroming in het dorp.

Laatste nieuws

Vraag aan Thuiskompas

Wil je weten of je urgentie kunt krijgen? Klik hier voor meer informatie. Heb je een vraag over de website of over de spelregels? En vind je het antwoord niet bij 'Vraag en antwoord'? Vul dan het contactformulier in. We reageren binnen 2 werkdagen.
Bellen kan ook: 085 - 20 20 007.

Contactformulier

Het komt voor dat woningzoekenden tijdens het activeren hun gebruikersnaam (lees: mailadres) wijzigen. Misschien jij ook. Door te klikken op Gebruikersnaam vergeten vraag je je gebruikersnaam op. Om je wachtwoord te wijzigen, klik je op Wachtwoord vergeten.

Vraag aan een corporatie

Heb je een vraag over de huizen op Thuiskompas? Of over de toewijzing? Bel of mail dan met de corporatie die het huis aanbiedt.
De gegevens van alle corporaties die meedoen vind je in een overzicht.

Contactgegevens corporaties

Klacht over je inschrijving

Heb je een klacht? Bijvoorbeeld omdat je uitgeschreven bent en je vindt dat dit niet klopt?

Vul dan onderstaand klachtenformulier in.

Klachtenformulier

      Klacht over Thuiskompas

Ben je het niet eens met het beleid, zoals de spelregels van Thuiskompas? Of de overgang als woningzoekende naar Thuiskompas? Gebruik dan het contactformulier.

Contactformulier