Nieuws

Laatste nieuws

34 nieuwbouwhuizen in Meppel in de verhuur

02-06-2020

Eind mei sloeg bouwbedrijf Trebbe in opdracht van woningcorporatie Woonconcept de eerste paal in de grond voor 34 energiezuinige sociale huurhuizen aan de Randweg in Meppel. In juni gaan deze huizen in de verhuur via Thuiskompas.

Hans Veldman is projectleider bij Woonconcept en staat met een glimlach op de zonnige bouwplaats: “Het is fijn dat we samen, veilig aan de slag kunnen, ook in deze tijd. Er is veel vraag naar sociale huurwoningen in Meppel. Voor (kleine) eengezinswoningen moet je best even ingeschreven staan. Daarom bouwt Woonconcept extra woningen bij. Eerst al in de Koedijkslanden en Nieuwveense Landen en nu gaan de vakmannen ook hier aan de slag."

Betaalbare huizen in een groene buurt

Op de plek, naast het gebouw waar voorheen Stad & Esch gevestigd was, worden in de komende maanden 34 huizen gebouwd. Ze zijn verdeeld over 6 blokken en vormen samen een groene, ruim opgezette buurt. Er is veel aandacht besteed aan het uiterlijk van de huizen zodat ze goed passen bij de bestaande wijk. Wil je meer weten? Lees dan verder op de site van Woonconcept

Binnenkort in de verhuur

In juni kun je reageren op de huizen via Thuiskompas. Heb je je woonwensen al ingesteld? Dan krijg je een mail als er een huis beschikbaar komt dat past bij jouw zoekopdracht en inkomen. Hier lees je hoe je je woonwensen instelt

Laatste nieuws

Vraag aan Thuiskompas

Wil je weten of je urgentie kunt krijgen? Klik hier voor meer informatie. Heb je een vraag over de website of over de spelregels? En vind je het antwoord niet bij 'Vraag en antwoord'? Vul dan het contactformulier in. We reageren binnen 2 werkdagen.
Bellen kan ook: 085 - 20 20 007.

Contactformulier

Het komt voor dat woningzoekenden tijdens het activeren hun gebruikersnaam (lees: mailadres) wijzigen. Misschien jij ook. Door te klikken op Gebruikersnaam vergeten vraag je je gebruikersnaam op. Om je wachtwoord te wijzigen, klik je op Wachtwoord vergeten.

Vraag aan een corporatie

Heb je een vraag over de huizen op Thuiskompas? Of over de toewijzing? Bel of mail dan met de corporatie die het huis aanbiedt.
De gegevens van alle corporaties die meedoen vind je in een overzicht.

Contactgegevens corporaties

Klacht over je inschrijving

Heb je een klacht? Bijvoorbeeld omdat je uitgeschreven bent en je vindt dat dit niet klopt?

Vul dan onderstaand klachtenformulier in.

Klachtenformulier

      Klacht over Thuiskompas

Ben je het niet eens met het beleid, zoals de spelregels van Thuiskompas? Of de overgang als woningzoekende naar Thuiskompas? Gebruik dan het contactformulier.

Contactformulier