Inschrijven als woningzoekende

Ik wil mij inschrijven

Nog niet ingeschreven als woningzoekende? 

Zoek je een huis in Drenthe en omgeving? Schrijf je dan hier gratis in. In onderstaand filmpje zie je hoe het werkt. Inschrijven kan als je 18 jaar of ouder bent, je in Nederland mag wonen en je een mailadres hebt. Pas nadat je een huis accepteert, betaal je € 25 acceptatiekosten.  

LET OP: Er zijn andere sites die zeggen dat je je daar tegen betaling kunt inschrijven om op onze huizen te reageren, maar dat is NIET zo. Deze sites zijn alleen maar uit op geld. Je kunt alleen via de website van Thuiskompas op onze huizen reageren. 

Start inschrijving >

Na je inschrijving ontvang je per mail een inschrijfbewijs. Tip: verandert je inkomen? Of je huishouden? Pas je inschrijfgegevens dan aan. Zo voorkom je dat je een huis misloopt.

Wat heb je nodig?

Ongeveer 10 minuten van je tijd
Om je gegevens en je woonwensen in te vullen.

Gegevens over jouw inkomen
Wil je direct reageren op de huizen? Vul dan na het inschrijven ook je inkomen in. Je inkomen staat op een inkomensverklaring. Deze kun je opvragen bij de Belastingdienst (via 0800 0543 of je DigiD). Ga je samen met iemand huren? Vul dan van jullie allebei het inkomen in. Zo'n inkomensverklaring is pas verplicht als je een huis gaat huren.